Mittwoch, 16. April 2014

Coffeecake Muffins

Heute mal wieder was aus "Home Baked Comfort": leckere Coffeecake Muffins.
Eigentlich laufen sie unter der Rubrik Frühstück, bei mir gab es sie zum nachmittäglichen Kaffee - noch warm, hmmmmm!
Ein vanilliger Rührteig mit saurer Sahne drin, knusprige Streusel obendrauf und in der Mitte ein süßer Konfitürenkern, da macht es auch nichts, dass es draussen wieder so kalt ist.
Definitiv "comfort food"!
An der Farbe könnt ihr erkennen, dass ich wieder Zwerghuhneier verwendet habe.

Today again a recipe from "Home Baked Comfort": delicious Coffeecake muffins.
Actually you'll find them in the breakfast section of the book, but I made them for coffee in the afternoon - still warm, hmmmmmm!
It is a vanilla batter with sour cream, crunchy streusel on top and a sweet core of jam in the middle. So it doesn't matter, that it is so cold again outside.
Definitely comfort food!
You can tell from the color that I used bantam eggs again.


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